Heräsin lyhyeksi jääneen yön jälkeen aikaisin (lue: ennen yhdeksää) aamulla, kun piti käydä verikokeessa ennen kymmentä. Verikokeen ja kahvilassa nautitun aamiaisen jälkeen hilpaisin Otaniemeen hoitamaan asioita. Sain vihdoin palautettua kuukausitolkulla palauttamista odottaneen kirjan ja olisin lainannut Die Apothekerinin, jos lainausohjelma olisi suostunut toimimaan. En jaksanut lähteä metsästämään apua niin kirja sai jäädä hyllyyn.

Lukuvuositarraa hakiessa sain myös Teekkarikalenterin, jossa oli ihana pieni yksityiskohta. Kalenterin välissä on pääkallotarroja, joilla voi merkitä deadlinet. En ajatellut käyttää kyseistä kalenteria, mutta tarraidean siirrän omaan järjestelmäkalenteriini. Pohdin, että ajatusta voisi laajentaa niin, että merkitsisi kaikki tärkeät päivät pienillä tarroilla. Silloin ne pomppaavat selkeästi esiin täyteen sutatuilta sivuilta. Vaihtoehtoisesti voisin merkitä kirjastonkirjojen palautuspäivät tarralla. Tämän vuoden puolella on tullut turhan monet sakot, vaikka olen kirjoittanut jokaisen palautuspäivän ylös.

Palasin tuon jälkeen vielä keskustaan ja hoidin satunnaisia asioita. Nyt ajattelin viettää rauhallisen iltapäivän ja ottaa ehkä nokoset. Sitten illalla voisi yrittää käydä korvaamassa väliinjääneen tanssitunnin.