Olisi oikeasti pitänyt nukkua tämän päivän yli. Yritys oli kyllä hyvä, sillä tuli nukuttua eilisestä kello kahdeksasta aamu yhteentoista. Yövuoron jälkeen tulee aina nukuttua pitkään, mutta harvemmin sentään noin pitkään.

Kaikki alkoi siitä, että meinasin unohtaa kesäajan ja pyykkivuoro oli mennä huomaamatta ohitse. Sitten, kun olin viemässä pyykkejä varaamaani kuivaushuoneeseen, huomasin, että joku rakkaista naapureistani ei osaa lukea. Onneksi sentään yksi huoneista oli vielä ilman varausta ja sain lakanapyykkini sinne, sillä minulla ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia kuivattaa niitä kotona. Pahimmassa tapauksessa olisin käyttäytynyt äärimmäisen keskenkasvuisesti ja vallannut kuivaushuoneen itselleni. Nyt tyydyin vain viemään kärttyisen: "Kiitos, että noudatit varauslistaa." -lapun pyykkinarulle. Kyse ei voinut olla edes kesäajan kanssa sähläämisestä, sillä rakas naapurini ei ollut hakenut pyykkejään pois kahdenkaan tunnin kuluttua.

Sitten päätin vihdoinkin suoristaa lampunkuvun, jonka eräs oli laittanut vinoon. Kiipesin tuolille ja kurkottelin niskakenossa kuvun irti. Yksi osista lensi ties minne ja seuraavaksi könysin lattialla. Sitten huomasin, miksi kupu oli ollut vinossa. Se neropatti oli ostanut energiansäästö lampun, joka ei mahdu kuvun alle. Tiesin tämän jo entuudestaan ja sen takia tilasin 60W:n hehkulampun, mutta äijä oli ilmeisesti saanut älynväläyksen kaupassa. Näinhän minä, kun se vaihtoi lamppua, mutta en sitten kiinnittänyt asiaan sen kummemmin huomiota.

Nyt kupu on pöydällä, koska ärsyttää niin paljon ja sekös ärsyttää minua vielä lisää. Kaiken lisäksi väsyttää ja on nälkä.*valivali*