ja minun sukuni painajainen. Kaiken lisäksi kokoonnumme koko suvun voimin juhlimaan jokaista mahdollista kissanristiäistä. Tosin hautajaisia tässä suvussa ei vietetä, kun kukaan ei suostu kuolemaan. Taidamme olla liian itsepäisiä siihen hommaan.

Viimeisimpänä koitoksena olivat mummoni äidin syntymäpäivät. Suvun naiset ovat kerrassaan mahdottomia, enkä aio rehellisyyden nimissä poislukea itseäni tästä joukosta. Auttaessani juhlien järjestelyissä onnistuin jotenkin tekemään kaiken väärin. Ainakin jos vanhempaa polvea on uskominen. Olin sivistymätön, etikettiä tuntematon, tyhmä ja yksinkertainen. Kaiken lisäksi minulla on huono maku ja olen lihonnut. Kumma kyllä vaaka on asiasta erimieltä, mutta totta kai sukulaiseni tietävät asian paremmin.

Meidän suku on kyllä varsinainen tosi elämän Kauniit ja rohkeat. Viimeisimmän jakson loppuhuipennuksessa jätän höyryävän teekupin keskelle noutopöytää ja marssin ovesta ulos helmat hulmuten. Viimeinen kuva ennen lopputekstejä on ulko-oven heiluva koriste.